Despre noi

Dajar magazin este webshop-ul celei mai mari companii de pe piata produselor pentru casa si bucatarie din Europa de Est. 

Afacerea noastra este bazata atat pe parteneriate cu mari producatori ai lumii, cat si pe portofoliul propriului nostru brand. Dintre brand-urile din oferta noastra, cele mai cunoscute sunt: Ambition, Luminarc, Disney, O’cuisine, Rotho, Aquaphor, si multe alte brand-uri de cea mai buna calitate. 


Prodsele noastre pot fi gasite de asemenea si pe rafturile magazinelor partenere, insa am deschis acest webshop pentru a avea acces la ele de oriunde. Aici avem oferte pe care le imbunatatim constant, si o gama larga de produse, potrivite pentru fiecare client! 

Pentru mai multe noutati, urmariti-ne sip e Facebook sau Instagram!


Despre noi


In cele doua mari fabrici ale noastre, situate in Koszalin si Miastok, sunt fabricate produse pentru casa si gradina, cum ar fi mobilier pentru gradina, rafturi sau mese de calcat. Datorita tehnologiei de ultima generatie, toate produsele noastre respecta standardele internationale, asa cum apar in certificatul pentru mobilier de gradina TÜV GS si EN 581 (PN 581).


In 2009, am infiintat o filiala in Ungaria – acolo avem biroul din Budapesta, depozitul, si un showroom unde puteti vedea o gama larga din produsele noastre. Depozitul din Ungaria dispune de cinci rampe si 6000 de paleti. Fiecare depozit este echipat cu un sistem IT modern, care asigura o livrare eficienta a marfurilor in orice destinatie europeana. 


Departamentul nostru de vanzari ofera servicii personalizate pentru toti clientii nostril, fie ca este vorba de piata traditionala, sau cea moderna (supermarketuri si hypermarketuri). 

Pentru a servi sectorului de piata HoReCa, am creat un department de vanzari care ofera servicii tuturor sectoarelor industriei de catering. 


Date-cheie din istoria noastra:

1989 – Infiintarea Dajar, cu proprietate 100% poloneza asupra capitalului.

2001 – Achizitionarea produselor exclusive marca Luminarc pe piata poloneza

2004 – Introducem brand-ul Ambition

2006 – Introducerea sistemului de asigurare a calitatii (Certificatul ISO 9001: 2000 nr. DE-319724 QM) si deschiderea primei afaceri. 


2009 – Achizitionarea produselor exclusive marca Pyrex pe piata poloneza


2012 – Achizitionarea licentei UEFA EURO 2012, lansand vanzarea siglei campionatului


2012- Se deschide filiala in Romania


2016 – Achizitionarea exclusivitatii pentru distributia de produse marca O’Cuisine in Ungaria


2018 – Infiintarea webshop-ului
Modalitati de livrare

Modalitati de plata

Intrebari frecvente